Inici        Contacte

Localitats d’interès


Disposem de:


Entorn

Vall de Lastur

Vall de Lastur

Estem situats al cor del Geoparc de la costa vasca.

Visita de la plaça de Lastur, amb la seva bonica ermita, Restaurant amb gastronomia local, Bolatoki, Capeas de toros i 2 MOLINS DE BLAT DE MORO restaurats.

Església de Itziar (Santuari amb el romànic més antic de Guipúscoa). Així mateix costat de l’església podem admirar l’escultura “Amatasuna” (La Maternitat) de l’escultor Jorge Oteiza.

Massís de Izarraitz. Senderisme.

Gran quantitat de coves per espeleologia. Turons per a parapent.

Coves de EKAIN, important jaciment de pintura rupestre. “El conjunt de cavalls més perfecte de tot l’Art Quaternari”. En l’entorn tenim per a gaudi de tots la rèplica Ekainberri.

Platges precioses a 10 minuts, a Deba, Zumaia i Mutriku.

Platja salvatge de Sakoneta

Platja salvatge de Sakoneta

La rasa mareal i el fenomen dels FLYSCH, vertiginosos i espectaculars penya-segats que es desplomen directament al mar, mostrant-nos tal com un preciós llibre milions d’anys d’història geològica escrits en successius estrats rocosos que han quedat a la vista per al nostre gaudi i estudi de els investigadors. Sortim en vaixell des Zumaya, Deba o Mutriku en visita guiada.

Centres d’interpretació geològic Algorri a Zumaia, Nautilus a Mutriku i del Geoparque a la plaça de Lastur.

Pels amants de llocs apartats es troba la platja salvatge de Sakoneta.

BTT, el centre de BTT de Debabarrena està situat a Mintxeta (Elgoibar) a 12 km, passant un parell de rutes pel nostre veïnat.

Centres de Talassoteràpia a les platges de Deba i Zumaia.

Balneari de Zestoa.Localitats d’interès


Disposem de: